Pennut 7 viikkoa

Pennut 7 viikkoa

sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Äitiys alkakoon!

Viimeinen viikko on kulunut pentuja odotellessa ja toissa iltana odotus vihdoin palkittiin. Namu synnytti viisi pentua: kolme poikaa ja kaksi tyttöä. Aluksi ensikertalainen emä oli ihmeissään, eikä tajunnut mitä pennuille kuuluisi tehdä, joten autoimme Namun alkuun pentujen hoidossa. Namu oli myös hyvin väsynyt synnytyksen jäljiltä, mutta jonkin ajan kuluttua äitiys kuitenkin voitti. Nyt näin toisena vuorokautena Namu jo hoitaa pentuja oikein mainiosti myös aivan itse.

Onnellinen Namu synnytyksen jälkeen
Ylpeä äiti hoivaa pieniä
Kaikki pennut ovat todella tarmokkaita ja elämänhaluisia. Vaikka yksi pennuista on huomattavasti muita pienempi, ei se ole jäänyt muiden jalkoihin, vaan pitää puolensa nisällä jopa pentueen suurimmalta :D Kaikkien painot ovat lähteneet nättiin nousuun ja muutenkin kaikki tuntuu olevan oikein hyvin pennuilla. Tällä hetkellä pennut lähinnä syövät ja nukkuvat, sekä toimittavat virkaansa maailman söpöimpinä otuksina <3

Ruoka-aika!
Ruokailun jälkeen uni maittaa

Tytöt ruokailemassa ja pojat nukkumassa

Tähän loppuun vielä muutama sekalainen kuva pentulaatikon asukkaista. Seuraavassa postauksessa sitten enemmän yksittäiskuvia pennuista :)



<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti